FOTBAL: Uite ce a făcut un bărbat pentru a recupera 110.000 de euro de le clubul Real Madrid!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarul unei firme, Carlos Mateo, s-a urcat vineri până în vârful unei macarale şi a protestat deoarece susţine că formaţia Real Madrid are să-i plătească o datorie de 110.000 de euro, informează ediţia online a AS.

Citiţi mai multe amănunte pe adevărul.es

Bărbatul a luat cu el pe macara două sticle cu apă şi două pachete de ţigări şi a afişat un mesaj pe care scrie: "Real Madrid îmi datorează 110.020,50 euro. Să plătească acum!"

Omul de afaceri susţine că firma sa a semnat un contract cu o companie, Begar Construcciones, care a efectuat o lucrare pentru gruparea spaniolă, dar clubul nu a plătit datoriile pe care le-a acumulat.

Mateo declarase că se va da jos de pe macara numai în cazul în care oficialii clubului îi vor promite că vor achita respectiva sumă de bani. "Eu nu am venit să deranjez pe cineva, nu am probleme psihice sau fizice. Vreau doar să-mi plătească", a spus acesta.

Gruparea spaniolă a anunţat că nu are nicio relaţie contractuală directă cu omul de afaceri, dar va încerca să medieze conflictul în cel mai scurt timp posibil. Presa spaniolă a relatat că barbatul a acceptat în cele din urmă să coboare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite