Vali Badea, la primul gol: „Uitasem să mă mai bucur!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vali Badea, la primul gol: „Uitasem să mă mai bucur!“
Vali Badea, la primul gol: „Uitasem să mă mai bucur!“

Echipa antrenată de către Daniel Mogoşanu, Universitatea Craiova, a făcut sâmbătă instrucţie cu Gloria Bistriţa, scor 5-1.

Unul dintre cei mai buni jucători ai oltenilor a fost Vali Badea. Ex-atacantul Stelei a fost folosit, în premieră, titular după ce mai jucase şi în meciul cu Pandurii (atunci a fost introdus în teren în minutul 54).

Badea a profitat de această oportunitate şi nu a rămas dator. Golul său din minutul 42, al doilea al Craiovei, i-a produs o mare satisfacţie.

„Uitasem să mă mai bucur. Nici nu mai ţin minte de când nu am mai înscris. Pentru moralul meu şi al colegilor este o victorie importantă. Sper să dau cât mai multe goluri pentru Universitatea“, a spus Badea după meci.

Trică, încântat de prestaţia oltenilor

Prezent în tribună, Trică a comentat prestaţia noilor săi coechipieri. „Mi-a plăcut mult cum a jucat Craiova. I‑am spus lui Vali Badea că va marca, şi am avut dreptate”, a spus fostul mijlocaş al CFR-ului.

Altfel, Craiova va profita de pauza din campionat, cauzată de meciul tricolorilor de la Paris, şi va efectua în această săptămână un cantonament la Govora.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite