„Ucişi“ de complexul din faţa rivalei Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Timişoara a pierdut cu 0-3 şi rămâne fără victorie în faţa „câinilor“ din 1997. Speranţele timişorenilor de a o vedea pe marea rivală îngenuncheată pe Bega s-au transformat în coşmar din cauza ghinionului şi a lipsei de luciditate.

În faţa celor 27.0000 de fani veniţi pe arena Dan Păltinişanu, jucătorii lui Duşan Uhrin au început meciul timoraţi, afectaţi vizibil de tensiunea unui meci cu “duşmanul” Dinamo.

Chiar dacă nici Dinamo nu a forţat, bucureştenii au reuşit să deschidă scorul printr-un autogol al fundaşului Brezinsky. Slovacul se află la a doua astfel de gafă consecutivă, după ce în etapa trecută a marcat în propria poartă în meciul de la Galaţi.

„Hipnotizaţi“ de Dănciulescu

Oaspeţii puteau rezolva meciul încă din minutul 30, dar Osvaldo Miranda a trimis cu capul direct în portarul Pantilimon dintr-o poziţie excelentă. Timişorenii au reuşit să creeze panică în careul ­dinamovist prin şuturile lui Bucur în minutul 16 şi Karamyan (25).

Dinamo nu a lăsat nicio speranţă gazdelor în repriza a doua. În minutul 52, experimentatul atacant Ionel Dănciulescu a preluat superb în careu şi, deşi avea un adversar în spate, l-a executat pe Pantilimon cu un şut perfect la colţul lung.

Neputinţa şi ghinionul timişorenilor au lovit din nou în minutul 67, când şutul lui Andrei Cristea a fost deviat în poartă de fundaşul gazdelor, Cisovski.
Dinamo rămâne fără înfrângere în faţa Timişoarei de 11 ani şi a arătat că poate lupta cu succes pentru titlu.

FC Timişoara: Pantilimon – Bădoi, Cisovsky, Brezinsky (56 Goga), Milhazes – S. Stancu, Alexa, B. Borbely (56 Parks), Art. Karamyan – Magera (81 Arm. Karamyan), G. Bucur.
Antrenor: Duşan Uhrin jr.

Dinamo: Lobonţ - Blay, Tamaş, L. Goian, Izvoranu – Torje (81 Mitea), Ropotan, Ad. Cristea, Boştină – Dănciulescu, Miranda (65 A. Cristea). Antrenor: Mircea Rednic

Au marcat: Brezinsky – autogol 12, Dănciulescu 52, A. Cristea 67.

Stadion: „Dan Păltinişanu”, 27.000

Arbitru: Ovidiu Haţegan

Eliminaţi: Boştină 85, Ropotan 89

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite