„Ucide“ spectacolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 3-1 în tur, Răzvan Lucescu îşi ia toate măsurile de precauţie şi nu vrea surprize. Tocmai de aceea, la Timişoara, tehnicianul va trimite pe teren o echipă defensivă. Rapid – Slask Wroclaw  (ÎN TUR, 3-1), AZI, ORA 21.00, TVR 1

Scopul principal este ca Rapid să conserve rezultatul din tur şi să nu primească gol. În aceste condiţii, în linia mediană, se vor regăsi doi fotbalişti de profil defensiv, care fragmentează jocul. Este vorba de Grigore şi de Alexa. Astfel, din echipa de start va dispărea Apostol.

În atac, Lucescu îl va trimite pe Pancu, jucătorul de 34 de ani traversând o perioadă bună. Totodată, el e suspendat pentru meciul următor din campionat, cu Ceahlăul. Dacă îl va titulariza pe Pancu, Lucescu jr îl va menaja pe Cassio pentru întâlnirea de la Piatra Neamţ. În defensivă va apărea Glauber, în locul lui Burcă, fostul jucător al Timişoarei fiind şi el menajat.

Rapid

- Rui Duarte, doar rezervă. Faţă de meciul tur, Lucescu jr nu-l va folosi titular pe portughez, deoarece acesta vine după o accidentare.
- Teixeira nu se află în lot, el resimţind probleme medicale în urma unei accidentări la piciorul stâng.
- Giuleştenii s-au confruntat cu probleme de organizare la Timişoara, deoarece nimeni de la clubul bănăţean nu le-a oferit ajutor. Şi fani vor veni puţini de la Bucureşti.

Slask Wroclaw

- Vine după o victorie preţioasă obţinută în deplasare, 2-1 cu Legia Varşovia. După patru etape, Slask e pe locul doi în Polonia, la egalitate de puncte cu liderul Lech.
- Căpitanul Mila, autorul golului cu care Slask a deschis scorul în tur, nu a făcut deplasarea la Timişoara, fiind suspendat în urma cumulului de cartonaşe galbene. În schimb, va reveni după o suspendare, fundaşul stânga bosniac, Amir Spahici.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite