UPDATE Preşedintele clubului Poli Iaşi Sorin Boca şi-a dat demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele echipei de fotbal din dealul Copoului a luat această decizie în urma unei şedinţe care a avut loc luni cu conducătorii clubului.

Seria de patru înfrângeri consecutive a echipei de fotbal Politehnica Iaşi a făcut prima „victimă”. Conducerea clubului s-a întâlnit, luni, în şedinţă pentru a analiza situaţia de la echipă. În cadrul acestei întâlniri, preşedintele Sorin Boca şi-a anunţat demisia.

„Am avut astăzi trei şedinţe legate de Poli. Prima a fost cu antrenorul şi cu Boca, a doua cu acţionarii iar a treia cu toată lumea. În urma analizei activităţii clubului, domnul Boca şi-a prezentat demisia care i-a fost acceptată“
, a declarat Gheorghe Nichita, primarul Iaşiului şi preşedintele de onoare al clubului Politehnica Iaşi.

El a mai spus doar că situaţia de la club este una foarte dificilă, iar Sorin Boca nu s-a ocupat de tot ce înseamnă Politehnica ci mai mult de echipa mare.

„Mergem să discutăm şi la vestiare, cu acţionarii şi cu jucătorii. Mai multe măsuri voi anunţa în cursul zilei de mâine“
, a spus Nichita.

El nu a negat faptul că este posibil ca şi unii dintre jucători să fie daţi afară.

Conducerea clubului a fost preluată de actualul vicepreşedinte Cristi Stărică, actualul şef al Direcţiei Pieţe din cadrul Primăriei, şi de actualul vicepreşedinte Pavel Hodea.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite