UEFA a respins memoriile depuse de Real Madrid şi FC Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de Disciplină a UEFA a respins, luni, la Nyon, memoriul depus de Real Madrid împotriva FC Barcelona pentru "conduită antisportivă repetată" şi plângerea catalanilor privind comentariile tehnicianului Jose Mourinho de după meciul din 27 aprilie, informează AFP.

"Real Madrid se vede obligat să informeze UEFA de conduita antisportivă repetată a FC Barcelona", se menţiona în comunicatul dat publicităţii vineri, 29 aprilie, de madrileni. Real a apreciat că jucătorii catalani "au simulat agresiuni în mod repetat cu unicul scop de a induce arbitrul în eroare, ceea ce a dus la decizia injustă de eliminare a lui Pepe".

Luni, UEFA a apreciat că nu a existat o strategie stabilită de jucătorii Barcelonei pentru a provoca. În cazul lui Pepe, cartonaşul roşu este menţinut, astfel că acesta este suspendat pentru semifinala retur de marţi, de pe Camp Nou.

Memoriul Barcelonei privind comentariile lui Jose Mourinho a fost de asemenea respins, deoarece UEFA s-a sesizat din oficiu şi cazul portughezului va fi examinat vineri. Pentru eliminarea din timpul meciului, tehnicianul este suspendat automat la partida de marţi. Astfel, de la sosirea la stadion, lui i se interzice accesul în zona tehnică (vestiare, culoare, banca de rezerve). Practic, această suspendare îl privează de orice contact cu jucătorii săi în timpul meciului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite