UEFA a clasat cazul Spyros Marangos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michel Platini a venit cu idea de a folosi cinci arbitri la Euro 2012
Michel Platini a venit cu idea de a folosi cinci arbitri la Euro 2012

Fostul trezorier al Federaţiei Cipriote de Fotbal, Spyros Marangos, declara în octombrie 2010 că cel puţin cinci membri ai Comitetului Executiv al UEFA au fost mituiţi cu suma de 11 milioane de euro pentru a vota în favoarea găzdurii Euro 2012 de către Polonia şi Ucraina.

Site-ul UEFA a emis un comunicat în care menţionează că procurorul general din Cipru a decis să închidă cazul. În acest comunicat este notat faptul că în urma anchetei declanşate de poliţie, nu a fost găsită nicio informaţie care să susţină afirmaţiile făcute de Marangos. Forul continental este mulţumit că astfel s-a confirmat că acuzaţiile de corupţie sau de luare de mită făcute de Marangos împotriva UEFA şi a membrilor săi nu au nicio legătură cu desemnarea ţărilor gazdă pentru EURO 2012, informează gsp.ro.

Pe 29 octombrie, UEFA a depus o plângere împotriva lui Marangos pentru calomnie. Mai mult, se pare că acesta şi-a cerut scuze pentru situaţia la care s-a ajuns din cauza declaraţiilor făcute de el, mai menţionează sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite