FOTBAL: Skorpil: "A înscris" UEFA pentru noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Skorpil: "A înscris" UEFA pentru noi
FOTBAL: Skorpil: "A înscris" UEFA pentru noi

Antrenorul echipei Slovan Liberec, Ladislav Skorpil, a declarat că dacă echipa sa nu a putut marca şi al treilea gol la Bucureşti în meciul cu Dinamo din Europa League, "a înscris" UEFA la masa verde, decizie avantajoasă pentru jucătorii săi, informează Dnes.

"Decizia UEFA este mai mult sau mai puțin așteptată. Pe noi ne favorizează cu un gol în plus față de scorul din teren. Am fi putut marca al treilea gol la București, n-am făcut-o, a «înscris» UEFA pentru noi. Nu ne-am gândit la varianta că meciul retur nu s-ar juca, erau pure speculații, nu ne-am făcut iluzii deșarte. Ne-am pregătit pentru jocul de joi, am încercat să-i țin pe jucători concentrați", a spus Skorpil.

Fundașul Miroslav Holenak este mulțumit de decizia UEFA. "3-0 e mai bine decât 2-0. Trebuie să fim atenți totuși, să rămânem cu picioarele pe pământ, ca să nu trăim apoi o dramă", a spus Holenak.

Atacantul Jan Nezmar se teme de meciul retur. "Suntem favoriți la calificare, stăm bine pe tabelă, dar Dinamo are forța să dea trei goluri. Încă înainte de aflarea deciziei antrenorul ne-a spus că meciul se va juca. N-am vrut să speculăm alte variante, nu ar fi făcut decât să ne distragă de la meci", a comentat Nezmar.

Comisia de Disciplină a UEFA a decis, marţi, ca echipa Dinamo să piardă, la masa verde, cu scorul de 0-3 meciul cu Slovan Liberec, ca urmare a incidentelor din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. De asemenea, clubul Dinamo a fost amendat cu 50.000 de euro.

Meciul Dinamo - Slovan Liberec, din 20 august, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, scor 0-2, a fost întrerupt în minutul 88, după ce suporterii de la Peluza Cătălin Hâldan au pătruns pe pista de atletism din jurul terenului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite