Unirea – Rangers se „rejoacă“ la comisiile de la UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unirea – Rangers se „rejoacă“ la comisiile de la UEFA
Unirea – Rangers se „rejoacă“ la comisiile de la UEFA

Dubla confruntare româno-scoţiană nu s-a încheiat încă, evenimentele de la meciul din Ghencea urmând să fie analizate de forul european.

 Clubul din Glasgow riscă cel puţin o amendă pentru incidentele provocate de cei aproximativ 2.000 de fani ai “albaştrilor”. Britanicii au provocat haos atât în afara stadionului, prin ciocniri repetate cu forţele de ordine, cât şi în timpul meciului, în special la pauză, când au aruncat cu scaune şi cu alte obiecte. În apărarea lor, oaspeţii invocă organizatoarea defectuoasă a meciului şi excesul de zel al poliţiştilor.

“Am fost trataţi ca nişte animale. Ne-au lovit cu bastoanele fără niciun motiv”, a spus unul dintre suporterii lui Rangers. De asemenea, Martin Bain, directorul executiv al scoţienilor, declară că UEFA şi clubul român au creat circumstanţele pentru producerea evenimentelor.

Stadionul din Ghencea, „primitiv“!

„Am cerut înaintea meciului deschiderea a patru porţi de intrare, din care s-au deschis doar două. Din acest motiv, suporterii noştri au încercat să pătrundă mai rapid în arenă, însă au fost întâmpinaţi de gazele lacrimogene ale poliţiştilor”, a afirmat Bain, anunţând că va face o sesizare în acest sens la UEFA. Britanicii au acuzat condiţiile oferite de stadionul Stelei.

“Arena a semănat cu o întoarcere în timp, în zilele de tristă amintire ale Estului Europei. Primitiv este singurul cuvânt pentru a descrie acest lucru”, a scris „The Scottish Sun”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite