UEFA: ce tari sunt NEC Nijmegen şi Partizan Belgrad!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele care au eliminat pe Dinamo şi pe FC Timişoara au debutat cu stângul în grupele UEFA. După ce au trecut de români, în primul tur al UEFA, olandezii şi sârbii s-au împiedicat, singura echipă care şi-a respectat blazonul fiind Hamburg.

România a avut cinci echipe în primul tur al Cupei UEFA şi toate au fost eliminate. Dinamo, FC Timişoara, Unirea Urziceni, Rapid şi Vaslui au ieşit cu coada între picioare din actuala ediţie a Cupei UEFA. Adversarele lor, care le-au eliminat, nu au reuşit prestaţii grozave în primul lor meci din grupe. Wolfsburg şi Slavia Praga au stat,  NEC şi Partizan au pierdut,  în timp ce Hamburg a fost singura care s-a impus.

NEC Nijmegen. Olandezii care i-au eliminat pe dinamovişti au debutat cu stângul în grupele Cupei UEFA. Ei au pierdut, scor 2-3, partida susţinută pe terenul celor de la Dinamo Zagreb. Chiar dacă NEC a intrat cu un egal la pauză şi chiar a condus din minutul 78, olandezii au încasat două goluri în ultimele zece minute ale meciului.

Partizan Belgrad. Aflată pe locul 18 în Serie A, Samp­doria a trecut de Partizan Belgrad, 2-1, chiar pe terenul acestora. Învingătorii Timişoarei au putut face faţă italienilor doar în prima parte a jocului (1-1). După pauză, oaspeţii au atacat în valuri şi, în afara golului marcat de către Dessena, au mai ratat două mari ocazii, prin Delvecchio şi Castellazzi. 

Hamburg. După ce au trecut de Unirea Urziceni, în primul tur, nemţii au debutat cu o victorie în grupele Cupei UEFA, împotriva slovacilor de la Zilina (2-1). Ispitită de aportul a patru titulari de drept, Hamburg a obţinut o victorie mai uşoară decât o arată scorul. Croaţii Petrici şi Olici au marcat pentru Hamburg, iar pentru gazde a redus din handicap Rilke. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite