FOTBAL: Tănase a făcut deplasarea în Olanda pentru meciul cu Twente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Tănase a făcut deplasarea în Olanda pentru meciul cu Twente
FOTBAL: Tănase a făcut deplasarea în Olanda pentru meciul cu Twente

Mijlocaşul Stelei Cristi Tănase, care s-a accidentat în partida cu FC Braşov, a fost inclus de antrenorul Mihai Stoichiţă în lotul pentru partida cu Twente din Liga Europa şi a făcut deplasarea cu restul echipei în Olanda.

Tănase a suferit în partida cu FC Braşov o recidivă la doar 19 minute după ce a intrat pe teren, dar accidentarea sa nu s-a dovedit a fi foarte gravă, iar mijlocaşului i-a fost recomandată o săptămână de recuperare.

Din lotul pentru partida cu Twente Eschede a făcut parte şi tânărul atacant Vlad Rusu, dar Stoichiţă nu se va putea baza pe Pawel Golanski şi pe Răzvan Ochiroşii, ambii accidentaţi. De asemenea, nigerianul Emeghara nu a mers în Olanda pentru că, deşi a revenit la antrenamente, nu este pus la punct cu pregătirea. Stoichiţă nu îl va putea folosi nici pe Ovidiu Petre, care se recuperează după o leziune mai veche.

Argăseală: "Nu ne-am asumat răspunderea pentru fanii stelişti"

Preşedintele roş-albaştrilor, Valeriu Argăseală, a declarat pe Aeroportul Henri Coandă că steliştii merg în Olanda pentru a câştiga partida cu Twente, deşi sunt conştienţi că va fi una dificilă. "E clar că va fi greu, dar trebuie să ne impunem. Nu cred că avem de ce să ne temem de suporteri, pentru că noi nu ne-am asumat răspunderea pentru ei. Nu le-am asigurat nimic, iar dacă vin acolo, o fac pe propria răspundere", a spus oficialul.

Delegaţia Stelei a plecat în această dimineaţă, cu un charter, spre Munster (Germania), de unde se va deplasa apoi spre Enschede în vederea partidei cu Twente.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite