FOTBAL: Gary Neville: "În Turcia e o atmosferă unică în Europa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Gary Neville: "În Turcia e o atmosferă unică în Europa"
FOTBAL: Gary Neville: "În Turcia e o atmosferă unică în Europa"

Căpitanul formaţiei Manchester United, Gary Neville, a afirmat, marţi seară, că atmosfera de pe stadioanele din Turcia e unică în Europa, după ce englezii s-au impus, cu scorul de 1-0, în faţa echipei Beşiktaş, într-un meci disputat pe stadionul Inonu, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

"În Turcia este o atmosferă unică în Europa. Dacă turcii marcau, ar fi fost o seară grea pentru noi. Un meci european în deplasare este mereu greu, mai ales în Turcia", a spus Nevilla.

Managerul Alex Ferguson a afirmat, la rândul său, că "atmosfera fantastică" constituie un "test pentru concentrare şi nervi".

Echipa Manchester United a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Beşiktaş Istanbul, într-un meci contând pentru prima etapă a grupei B a Ligii Campionilor. Golul englezilor a fost marcat de Scholes în minutul 77.

În celălalt meci al grupei, WfL Wolfsburg a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), formaţia ŢSKA Moscova. Pentru Wolfsburg a marcat Grafite, în minutele 36, 41 (penalti) şi 86, în timp ce golul formaţiei ruse a fost reuşit de Dzagoev, în minutul 76.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite