Triumful arădenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finala mare a Cupei Hagi s-a transformat într-o dispută între „vecini”, cele două echipe care şi-au disputat trofeul fiind ACU Arad şi LPS Banatul. Gică Hagi şi câteva sute de spectatori au urmărit intrări la sacrificiu, ţineri de tricou, şi sprinturi de la o poartă la cealaltă, cu copii de 10-12 ani în prim-plan.

Vasi Emanuel, declarat la finalul competiţiei cel mai bun jucător, şi David Popa, autorul a şase goluri şi golgheterul cupei, s-au jucat cu apărarea timişorenilor. Două şuturi bine plasate au transformat-o pe ACU în campioana naţionala la juniori. Asta spre disperarea timişorenilor care au căzut la pământ şi nu s-au sfiit să-şi verse nervii plângând în cercul de la mijlocul terenului.

 „Copiii sunt buni, sunt entuziaşti şi joacă fotbalul cu o deosebită plăcere. Important este ca noi să le creăm în continuare cât mai multe competiţii de acest gen şi să aibă condiţii pentru performanţă. S-a văzut cu câtă bucurie au jucat fotbal aceşti copii şi de aceea trebuie ca pe viitor să le oferim cât mai mult.

Mă simt foarte bine lângă ei, cu toate că pe unii i-am văzut fericiţi, iar pe alţii plângând”, a declarat, la final, Gică Hagi.  „Regele” îi va însoţi pe campioni la un meci de Liga Campionilor din străinătate. Totodată, finalistele au câştigat şi câte un cantonament de zece zile în România, la fel ca şi Steaua, ocupanta locului trei.

Cei mai buni de la Cupa Hagi

Finala mare: ACU Arad - LPS Banatul Timişoara 2-0
Finală mică: Steaua Bucureşti - Kinder Sângeorgiu 5-0
Cel mai bun portar - Ionuţ Radu, Steaua Bucureşti
Cel mai bun antrenor - Cristian Păcurar, antrenor principal ACU Arad
Golgheterul cupei - David Popa, ACU Arad
Cel mai tehnic jucător - Sebastian Mailat, LPS Banatul
Cel mai bun jucător - Vasi Emanuel, ACU Arad

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite