"Tricolorii" vor sta aici!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Fotbal a ales să se cazeze la hotelul Santispark, amplasat într-o zonă liniştită din St. Gall (Elveţia) Mutu, Chivu şi restul componenţilor din lotul tricolor

Federaţia Română de Fotbal a ales să se cazeze la hotelul Santispark, amplasat într-o zonă liniştită din St. Gall (Elveţia)

Mutu, Chivu şi restul componenţilor din lotul tricolor vor sosi în această după-amiază, în jurul orei 14.00, ora Elveţiei, la St. Gall, locul unde îşi vor stabili cartierul general.

Delegaţia României va fi cazată la hotelul Santispark, un stabiliment de lux, situat într-o zonă extrem de liniştită.

Complexul ales de federali pentru naţionala lui Piţurcă pe timpul Campionatului European este unul dintre cele mai căutate stabilimente din Elveţia, cele mai tari cluburi, dar şi echipe naţionale fiind găzduite de-a lungul timpului de hotelul de patru stele din St. Gall.

Formaţii din Bundesliga, Premier League sau chiar selecţionate naţionale s-au arătat mulţumite de condiţiile oferite de Santispark. Naţionala Angliei a stat la acelaşi hotel, FC Liverpool a făcut mai multe stagii de pregătire aici, precum şi echipe din Germania.

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, ştia locul foarte bine, pentru că l-a vizitat alături de cei de la fosta sa echipă, FC Kaiserslautern, atunci când nemţii au venit la St. Gall. Hotelul are patru stele şi beneficiază de saună, masaj, piscină, băi termale, sală de fitness.

Lumea vine şi la tratament la Santispark, complexul fiind renumit pentru facilităţile sale. Toate camerele în care "tricolorii" vor sta sunt dotate cu minibar, LCD, DVD, acces gratis la internet, birou de lucru.

Băile sunt de ultimă generaţie şi au instalaţii extrem de scumpe.

Întregul complex este completat cu Santispark Abtwill, cu bazine având valuri artificiale, tobogan acvatic, băi cu apă sărată şi "Satul saunelor".

Se antrenează pe opt terenuri

Dacă vor să se relaxeze, elevii lui Victor Piţurcă au de unde alege modul în care să-şi petreacă timpul liber. Sală de biliard, piste de bowling, teren de minigolf, mese de ping-pong, sală de gimnastică, de sguash, piscină, toate vor fi la dispoziţia lor.

Baza de pregătire unde jucătorii naţionalei vor stabili tactica pentru meciurile cu Franţa şi Italia este situată la câţiva kilometri de hotel, un drum ce poate fi parcurs în maximum 10 minute cu maşina. Fotbaliştii au la dispoziţie un complex sportiv dotat cu opt terenuri, unele cu gazon artificial, altele cu iarbă naturală.

Singura naţională, la patru stele

FRF a ales ca loc de cantonament Santispark Hotel, un stabiliment care le oferă "tricolorilor" toate facilităţile de care au nevoie. În plus, hotelul de patru stele beneficiază şi de un complex spa, cu multe piscine, jacuzzi şi ape termale.

Cu toate acestea, Santis nu este considerat în Elveţia un hotel ultramodern, motiv pentru care nu i-au fost acordate cinci stele, ci doar patru. De altfel, prima noastră reprezentativă este singura dintre selecţionatele participante la Euro 2008 care a ales să se cazeze la un hotel de patru stele, în detrimentul unuia de cinci.

Preţurile la Santispark nu sunt deloc mici, însă nu se compară cu cele de la hotelurile care îi au ca invitaţi pe fotbaliştii turci sau cei portughezi.

În medie, o cameră la stabilimentul preferat de FRF costă cu aproximativ 120 de franci elveţieni mai puţin decât cele ale unor hoteluri de cinci stele.

Dacă se califică, vor sta la castel

După primele două meciuri din grupa C a turneului final, partide care vor avea loc la Zurich, echipa naţională îşi va schimba locul de cantonament pentru a pregăti partida cu Olanda, de la Berna.

Din 14 iunie, Mutu şi Chivu vor locui într-un micuţ orăşel aflat la 20 de kilometri de capitala Elveţiei. Românii vor locui la Konolfingen, într-un vechi castel transformat în hotel de lux.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite