„Tricolorii“ au plecat la Varşovia fără conducători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala României a plecat ieri după-amiază în Polonia fără a avea în delegaţie vreun conducător. Mircea Sandu este la tratament la Nisa, unde face chimioterapie, Ionuţ Lupescu a participat la şedinţă UEFA la Geneva, iar Dumitru Dragomir a fost aşteptat în zadar la Aeroportul „Henri Coandă“, el anunţând în ultimul moment că nu mai merge la Varşovia.

Nici antrenorii din Liga 1 nu s-au înghesuit la meciul naţionalei, doar Cristi Pustai, de la Gaz Metan Mediaş onorând invitaţia lui Răzvan Lucescu.

Stoichiţă n-a mai venit deoarece i s-a furat maşina la care nu avea casco, iar Dan Petrescu s-a supărat după ce FRF a programat meciul FC Braşov – Unirea sâmbăta trecută.

După un zbor de o oră şi jumătate, delegaţia României, din care fac parte 23 de jucători, a ajuns în capitala Poloniei, cazându-se la hotelul Radisson. Pentru prima dată de la instalarea lui Răzvan, Federaţia a cerut ca ziariştii să nu mai stea în hotel cu echipa naţională.   

Polonezii ne ironizează

Noul antrenor al polonezilor, Franciszek Smuda (61 de ani) , a comunicat ieri echipa pe care va miza contra tricolorilor. El va miza pe Kuszczak (Manchester United) – Kowalczyk (Dinamo Moscova), Zewlakow (Olympiacos Pireu), Kokoszka (Empoli), Brozek (Wisla Cracovia) – Blaszczykowski (Borussia Dortmund), Dudka (Auxerre), Obraniak (Lille), Kosowski (APOEL Nicosia) – Jelen (Auxerre), Lewandowski (Lech Poznan).

Smuda, care a antrenat 16 echipe de club, a avut o atitudine arogantă la conferinţa de presă, spunându-le ziariştilor să îl sune pe Răzvan Lucescu şi să îl anunţe care vor fi adversarii lui Chivu and Co.

„Eu nu mă tem de meciul cu România, chiar dacă acum debutez ca selecţioner. Pentru mine e ca şi cum aş juca cu Korona Kielce“, a declarat selecţionerul polonezilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite