Trică, ultimul meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jocul cu Chelsea din Liga Campionilor va fi ultimul joc al mijlocaşului în tricoul CFR-ului. Venit în mai 2007 la CFR, Eugen Trică va disputa marţi ultimul joc în tricoul clujenilor. De miercuri, el devine jucătorul lui Anorthosis Famagusta.

CFR Cluj a plecat ieri în Anglia pentru meciul de marţi, din Liga Campionilor, cu Chelsea. În acest joc va evolua, pentru ultima oară, Eugen Trică.

Mijlocaşul a dat curs ofertei venite de la Anorthosis Famagusta şi a semnat cu ciprioţii un contract pentru o perioadă de un an şi jumătate. „Îmi va fi dor de atmosfera de aici. Plec cu un regret, deoarece mă adaptasem foarte bine aici. Într-adevăr, la CFR am găsit o familie şi de asta spun că şi la anul CFR va lua campionatul. E un grup unit aici. Pentru mine, CFR a însemnat foarte mult. Aici am reînviat ca fotbalist, am găsit o atmosferă foarte bună, publicul minunat care e la Cluj“, a afirmat Trică.

Acesta a mai spus că speră ca antrenorul Maurizio Trombetta să-l utilizeze la jocul cu Chelsea, ultimul pentru clujeni în Liga Campionilor. „E ultimul meci şi pentru CFR în Liga Campionilor. Îi doresc CFR-ului să participe şi la anul în Liga Campionilor, pentru că e cea mai frumoasă competiţie. Cred că voi juca cu Chelsea. Să vedem ce zice antrenorul. Nu pot să mă bag singur în echipă“, a menţionat Trică.

Arbitraţi de Frojdfeldt

Arbitrul suedez Peter Frojdfeldt va conduce la centru partida dintre Chelsea şi CFR, care  va avea loc marţi, în direct la PRO TV, de la 21.45.

În vârstă de 44 de ani, Frojdfeldt  a condus meciuri la Campionatul European din 2004 şi la cel din 2008 şi a arbitrat finala Cupei UEFA din sezonul 2007/2008. Suedezul a fost la centru în partida pe care naţionala României a câştigat-o, pe teren propriu, 3-1, în faţa reprezentativei Belarusului, în preliminariile Euro 2008.

„Clujenii pierd la Londra”

Gemenele Cheeky Girls, care au făcut o reclamă bună CFR-ului în Anglia încă de când a avut loc tragerea la sorţi pentru faza grupelor, ne-au spus că românii nu au şanse prea multe în jocul de pe Stamford Bridge.

“Avem o presimţire că CFR-ul va pierde în Anglia! În fond, este doar o echipă de fotbal, ca oricare alt business. Noi nu am încetat nici o clipă să fim mândre că venim din Cluj, România. Am făcut tot ce ne-a stat în putinţă să promovăm acest fapt. Am făcut zeci de interviuri, photo-shoot-uri, fără să fim plătite sau să cerem vreun ban”, a spus Gabriela.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite