Trică, cerut de Ketsbaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj va rămâne în această iarnă fără cel mai valoros român din lot. Coordonatorul Eugen Trică a semnat deja un contract pe un an şi jumătate cu Anorthosis Famagusta, ciprioţii care au

CFR Cluj va rămâne în această iarnă fără cel mai valoros român din lot. Coordonatorul Eugen Trică a semnat deja un contract pe un an şi jumătate cu Anorthosis Famagusta, ciprioţii care au eliminat CFR Cluj în sezonul trecut.

„Va câştiga o căruţă de bani. E vorba de viitorul lui”, a spus socrul său, Ilie Balaci. Trică a fost cerut în mod special de antrenorul lui Anorthosis, Temur Ketsbaia.

Urmărit de un an

Georgianul l-a remarcat în dubla cu gruparea din Gruia din Cupa UEFA şi a fost extaziat de prestaţia lui Trică din meciul cu AS Roma. L-a cerut imediat pe oltean la echipă, oferindu-i 600.000 de euro pe durata contractului. În locul său, CFR Cluj îl va aduce pe Nicolae Dică de la Catania.

„Discuţiile sunt avansate, trebuie doar să ne înţelegem cu echipa italiană. Nicolae Dică vrea la noi”, a spus preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan.

Înlocuitorul Dică este cam scump

Singura problemă o reprezintă faptul că CFR nu vrea să plătească 1,7 milioane de euro, preţul cu care l-a cumpărat Catania de la Steaua. „Atunci era jucător de Liga Campionilor. Acum este rezervă la Catania, nu a jucat aproape deloc. În plus, au mai scăzut preţurile din cauza crizei”, au spus oficialii clujeni care nu vor să plătească decât maximum 1,5 milioane de euro pentru fostul stelist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite