Trei pentru titlu în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De opt ani, un sezon în Germania nu a fost aşa de apropiat din puncte vedere valoric. Dovada e faptul că liderul s-a schimbat în dese rânduri, fie că a fost vorba de Hoffenheim, Bayern, Hertha, Hamburg sau Wolfsburg.

Astăzi se va afla noua deţinătoare a titlului. Cu prima şansă porneşte Wolfsburg, echipa care a scos Rapidul din Cupa UEFA, toamna trecută.

Echipa lui Magath poate lua medaliile de campioni dacă bate, pe teren propriu, pe Werder Bremen. Distanţa de două puncte până la Bayern şi Stuttgart le permite „lupilor“ să scoată şi un egal.

În eventualitatea în care vreuna dintre urmăritoare ar egala la puncte pe Wolfsburg, aceasta tot ar termina în faţă. Se bizuie pe golaverajul superior, primul criteriu de departajare în Bundesliga pentru stabilirea clasamentului.

Marica este optimist

Bayern şi Stuttgart stau la pândă, poate, poate Wolfsburg va pierde. Cele două echipe se întâlnesc în meci direct, în ceea ce nu poate fi decât o victorie a uneia dintre combatante.

„Ne aşteaptă un meci greu, important. Vom lupta până la capăt pentru titlu. Suntem asiguraţi şi la locul de Europa League, dar nu ne mulţumim cu puţin“, ne-a declarat Ciprian Marica, implicat direct în bătălia finală din Germania.

În cazul unui insucces la München şi al unei victorii a Herthei Berlin, formaţia de pe locul patru, Stuttgart pierde ultimul loc pentru Liga Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite