FOTBAL: Sabău: "Trebuie să fim modeşti"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Sabău: "Trebuie să fim modeşti"!
FOTBAL: Sabău: "Trebuie să fim modeşti"!

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că vrea să uite rezultatele înregistrate în ultimele zile şi se va concentra pe manşa secundă cu Şahtior Doneţk, sfătuindu-şi elevii să rămână modeşti şi să trateze cu multă seriozitate acest meci.

"În fiecare zi se vorbeşte de echipa noastră, dar momentele bune de până acum trebuie uitate pentru că urmează alt joc. Cu Gloria poate am jucat mai slab pentru că ne gândim la meciul cu Şahtior.

 S-a discutat de şansă în meciul de la Doneţk, că puteau să ne dea şapte, dar cred că e strategie mai mult. Şi noi puteam să avem 3-1 dacă primeam penalty. Nu contest valoarea adversarului, noi trebuie să fim modeşti, să ne vedem nivelul, aşa că le cer multă muncă jucătorilor", a spus Sabău, duminică.

Preşedintele formaţiei bănăţene, Gheorghe Chivorchian, a afirmat că s-a decis ca în meciul cu Gloria să fie trimişi mai mulţi jucători care nu au evoluat până acum pentru a pregăti cât mai bine returul cu Şahtior. "Sunt mulţumit de rezultele cu Bistriţa şi Şahtior. A fost o strategie a lui Sabău de a introduce echipa a doua în meciul cu Gloria, dar se ştie, lotul nostru cuprinde 29 de jucători. Când le vine rândul, trebuie să arate că merită să joace. Emoţiile sunt fireşti înaintea jocului cu Şahtior, dar o parte au fost anulate deja în tur".

Autorul celor două goluri de la Doneţk, Gigel Bucur, consideră că internaţionalul Răzvan Raţ va fi cel mai periculos jucător la Timişoara după ce în jocul tur a lipsit. "Raţ va fi arma secretă, dar sper să nu marcheze. Noi trebuie să ne calificăm chiar dacă înscriu eu sau alţi colegi. Sper să facem si la Timişoara jocul bun de la Donetk şi avem şansa noastră", a opinat şi acesta.

Lotul formaţiei pregătite de Ioan Ovidiu Sabău a revenit duminică seară la Timişoara după ce cu o zi înainte a întâlnit Gloria Bistriţa, în prima etapă, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, deoarece arena bănăţeană a fost suspendată o rundă.

Formaţia viola se va pregăti în următoarele zile în localitate pentru manşa secundă cu Şahtior Doneţk, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. În tur, cele două grupări au remizat, scor 2-2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite