Stoichiţă: "Trebuie să rămânem echilibraţi, am întâlnit un adversar slab"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoichiţă: "Trebuie să rămânem echilibraţi, am întâlnit un adversar slab"
Stoichiţă: "Trebuie să rămânem echilibraţi, am întâlnit un adversar slab"

Tehnicianul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, miercuri, după partida cu FCM Bacău, scor 2-0, din Cupa României, că este mulţumit de evoluţia elevilor săi, însă aceştia trebuie să rămână modeşti pentru că adversarul nu este la un nivel ridicat, transmite corespondentul NewsIn.

"A fost un meci de Cupă, un spectacol agreabil, mi-a plăcut atmosfera. Cred că de multă vreme nu a mai fost aşa frumos la Bacău. Băieţii au tratat adversarul aşa cum trebuie, s-a trecut cu bine peste acest hop emoţional. Însă, trebuie să rămânem echilibraţi, am întâlnit un adversar mai slab, de Liga a II-a. Jucătorii trebuie să fie extrem de montaţi pentru a progresa. Azi s-au prezentat foarte bine, au respectat sarcinile, dar trebuie să o ţină tot aşa", a spus Stoichiţă.

Patronul Gigi Becali a afirmat la rândul său că i-a plăcut jocul echipei şi Steaua ar fi putut câştiga la o diferenţă mai mare. "Dacă era 9-0, nu era nicio problemă, nu comenta nimeni. Am jucat bine, dar nu vreau să mă mai avânt. Am jucat combinativ, frumos, ce să mai spunem?", a spus Becali, la Sport.ro.

Antrenorul lui FCM Bacău, Gheorghe Poenaru, susţine că elevii săi au reuşit să îndeplinească obiectivul pentru acest meci, şi anume un joc cât mai bun: "Am întâlnit o echipă mare, care are în lot jucători care fac diferenţa. Eu mă bucur că ne-am creat ocazii şi că, în câteva momente, ne-am ridicat la nivelul adversarului. Obiectivul nostru nu e Cupa României, ci să formăm o echipă cu care să promovăm".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite