NAŢIONALĂ: Răzvan Lucescu: "Trebuie să ne impunem cu Austria!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul naţionalei României a susţinut, marţi după-amiază, o conferinţă de presă înainde de partida cu Austria, care va avea loc miercuri, în Capitală, pe stadionul Ghencea. Meciul va începe la ora 20.45 şi va face parte din grupa a şaptea de calificare la Campionatul Mondial.

Antrenorul tricolorilor este de părere că austriecii ar putea să încurce România. „Austria e o echipă disciplinată, puternică din punct de vedere fizic. Joacă 4-4-1-1, preferă minge lungă, după care joacă la bătaie pentru mingea a doua. E o echipă care a jucat bine în Serbia şi putea obţine mai mult de la acel meci", a precizat Răzvan Lucescu.

Selecţionerul a vorbit şi de avantul României în meciul de miercuri seară, cu Austria: „Spre deosebire de noi, nu au valoarea tehnică care să le dea posibilitatea să joace toate meciurile cu gândul la victorie. Dacă ne vor pune probleme, va fi numai din cauza noastră. Trebuie să reuşim să ne impunem!”.

Răzvan Lucescu a mai declarat că România a jucat toate meciurile numai la victorie şi că aşa se va întâmpla şi în jocul cu Austria.  „Voi oferi câteva explicaţii înainte de acest meci cu Austria, ţinând cont de ceea ce s-a întâmplat până acum. Vreau să fiu foarte clar înţeles. Nu sunt polemic, nu caut să dau un răspuns cuiva”, şi-a început Lucescu jr. conferinţa de presă dinaintea meciului cu Austria.

Tehnicianul primei reprezentative a adăugat: „Noi nu suntem Franţa, nu suntem o superputere mondială, poate şi din cauza investiţiilor uriaşe sau a ariei de selecţie pe care o au francezii. Avem jucători care evoluează la Inter, la Fiorentina, Siena, Palermo, Suttgart, Sahtior, dar am jucat împotriva unor jucători de la Real, Manchester sau Barcelona. Ar trebui să fie apreciate corect munca şi sacrificiul băieţilor noştri, care au intrat pe teren cu gândul la victorie. Am părăsit terenul fără a fi umiliţi! Cei care au plecat cu capul în pământ au fost francezii”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite