FOTBAL: Alexa: "Trebuie să câştigăm cu Astra"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Alexa: "Trebuie să câştigăm cu Astra"
FOTBAL: Alexa: "Trebuie să câştigăm cu Astra"

Căpitanul echipei FC Timişoara, Dan Alexa, a declarat, marţi, că echipa bănăţeană este favorită în meciul cu Astra Ploieşti, din etapa a 6-a a Ligii I, şi trebuie să se impună deoarece nu mai are voie să mai piardă puncte.

"Vroiam să jucăm la Timişoara, pentru a fi alături de suporteri, dar, din păcate, starea gazonului este foarte proastă şi mai bine jucăm în altă parte. Trebuie să câştigăm meciul cu Astra. Suntem favoriţi şi trebuie să nu mai pierdem puncte, pentru că orice pas greşit va conta", a spus Alexa.

Alexa a vorbit şi despre noua achiziţie a Timişoarei, columbianul Cristian Mejia: "Este un mare câştig. E un jucător care rupe ritmul, driblează foarte bine şi scoate cu uşurinţă un adversar din joc. Aveam nevoie de un asemenea jucător".

Referitor la echipa naţională, mijlocaşul spune că Gigel Bucur ar trebui să fie titular în meciul cu Austria: "M-aş bucura ca Gigel Bucur să fie titular în meciul România-Austria şi sper să înscrie. După părerea mea, şi Bourceanu merita să fie convocat, dar decizia îi aparţine lui Răzvan Lucescu".

Partida FC Timişoara-Astra Ploieşti, din cadrul etapei a 6-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21:45, la Buzău, întrucât gazonul de pe stadionul Dan Păltinişanu a fost schimbat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite