„Traore are nevoie de un exorcist!” Ce mai zic italienii despre CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gazzetta dello Sport a notat cu 5,5 evoluţia clujenilor de la Roma, cel mai bun om al echipei din Gruia fiind în opinia cotidianului roz portarul Nuno Claro. Lacina Traore a primit şi el un sfat din partea italienilor: să lase egoismul şi să-şi caute un exorcist care să-l scape de spiritele rele şi de ghinion.

„Traore are nevoie de un exorcist. a trimis mingea în bară de două ori şi a arătat că nu a fost seara lui. Este un jucător egoist, însă are un fizic şi un joc de perspectivă” au italienii despre anti-eroul CFR-ului, pe care l-au notat totuşi cu 6, o notă mare pentru Gazzetta dello Sport.

Cea mai mare notă din rândul ardelenilor a primit-o portarul Nuno Claro, 7, despre care gazzettarii au scris: „A fost cel mai bun jucător, a oprit de opt ori atacurile Romei”.

Culio şi Rada au primit şi ei remarci în celebra publicaţie: „Culio marca acum doi ani o dublă, acum a sunat atacul în încercarea inutilă de a înscrie pe finalul meciului. Rada s-a salvat cu un gol cu capul, la care s-a înălţat peste De Rossi”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite