Traore: "Ar fi ideal să merg cu Dan Petrescu la Chelsea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lacina Traore (în galben) a „terorizat“ defensiva militarilor
Lacina Traore (în galben) a „terorizat“ defensiva militarilor

Golgeterul lui Kuban Krasnodar, ivorianul Lacina Traore, a fost invitat să poate un dialog pe site-ul oficial cu fanii echipei antrenate de Dan Petrescu. Printre răspunsurile la întrebări variate despre viaţa personală şi despre planurile sale, atacantul nu a făcut economie de complimente la adresa antrenorului său, mărturisind că şi-ar dori să îl însoţească pe "Bursuc" oriunde va pleca acesta.

"Dan Petrescu la Chelsea şi eu după el, acesta este un scenariu ideal pe care mi l-aş dori. Trebuie însă ca mai întâi să prindă formă, dar totul este posibil. Dan Petrescu este antrenorul perfect pentru Kuban Krasnodar. Pe lângă faptul că obţine rezultate, el împlineşte întocmai aşteptările fanilor. Sunt fericit să joc sub comanda unui astfel de specialist. Am învăţat multe lucruri bune de la el, din punct de vedere al pregătirii fizice. Cel mai important este că se implică efectiv în antrenamente, iar asta le face cu adevărat speciale".

Traore i-a lăudat şi pe fanii lui Kuban, despre care spune că sunt mai calzi decât cei pe care i-a întâlnit la CFR Cluj, potribit prosport:

"Este o diferenţă uriaşă între ce am găsit la Cluj şi ceea ce am găsit la Krasnodar. Peste tot fanii încearcă să îşi împingă favoriţii de la spate, dar aici aş aprecia ingeniozitatea galeriei. Mereu vin cu ceva nou şi le mulţumim pentru asta. Chiar ne creează o dispoziţie de joc foarte bună, atmosfera ne merge direct la inimă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite