Ribery: "Totul mă enerva"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Internaţionalul francez de la Bayern Munchen, Franck Ribery, a recunoscut în presa germană de miercuri că a traversat o perioadă dificilă din cauza accidentării la genunchiul stâng care l-a împiedicat să joace din 3 octombrie, informează AFP.

"Din punct de vedere psihic am trecut printr-o perioadă dificilă. Totul mă enerva. Tot timpul îmi era rău, când conduceam sau când stăteam pur şi simplu", a explicat Ribery pentru publicaţia Sport Bild.

Mijlocaşul francez a făcut precizări în legătură cu originea tendinitei rotuliene de la genunchiul stâng. "S-a constatat că muşchii de la coapsa stângă erau mai scurţi cu trei centimentri decât cei de la coapsa dreaptă. A trebuit să muncim la acest lucru, cu ultrasunete şi exerciţii specifice", a menţionat Ribery.

Ribery a reluat antrenamentele la finalul lunii noiembrie şi speră să revină în competiţie la meciul cu Herha Berlin, din 19 decembrie.

Favoritul publicului bavarez a profitat de această perioadă de indisponibilitate şi "a mers la dentist în fiecare zi, pentru a-şi îngrijir cariile" şi două "găuri enorme".

El a petrecut timp şi cu Uli Hoeness, preşedintele Consiliului de Supraveghere de la Bayern Munchen.

"S-a ocupat de mine ca şi cum eram fiul lui, mi-a dat curaj", a subliniat Ribery, care a vorbit şi despre relaţia cu antrenorul Louis van Gaal, care a avut un început dificil: "Este greu pentru antrenor, sunt acolo fără să fiu de fapt acolo".


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite