Totti îşi cere scuze: „Nu vreau să fiu o problemă pentru Roma”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul echipei romane a avut o ieşire nervoasă în momentul schimbării sale din meciul cu Inter, de sâmbătă, plecând direct la cabine şi apoi acasă fără a-l saluta pe antrenorul Claudio Ranieri.

Între timp însă, Totti s-a calmat şi a avut, conform Gazzetta dello Sport o discuţie privată cu antrenorul Romei în cantonamentul de la Trigoria. Se pare că acesta i-a vorbit din nou deschis tehnicianului de 58 de ani, la fel cum a procedet la finalul meciului de acum două săptămâni, cu Bayern München din Liga Campionilor. Decarul Romei a criticat atunci şi în presă jocul defensiv al echipei, pe care l-a catalogat drept „catennacio”.

Problema pusă în discuţie acum de Totti a fost desigur schimbarea sa din meciul cu Inter. Veteranul de 34 de ani acceptă cu greu că nu mai poate face faţă 90 de minute, deşi se simte încă în formă. În plus, acesta şi-ar fi dorit un gol pentru a sărbători ziua sa de naştere, care a avut loc ieri, după cum a declarat pe blogul său.

„Mi-ar fi plăcut să-mi celebrez ziua de naştere cu un gol, pe care mi l-a făcut însă cadou Vucinici. Nu am fost, nu sunt, şi nici nu vreau să fiu o problemă pentru Roma. Sper să-mi mai serbez multe zile de naştere în acest tricou, pe care îl iubesc atât de mult” a spus Totti, dorind să îngroape securea războiului cu Ranieri, înaintea meciului cu CFR Cluj de mâine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite