Totti, mai bun decât Baggio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul şi căpitanul formaţiei AS Roma, Francesco Totti, a marcat golul cu numărul 206 în campionatul Italiei şi l-a depăşit pe Roberto Baggio (205), la meciul cu Bari, scor 2-2, el ratând şi un penalty.

Totti, în vârstă de 34 de ani, l-a depăşit pe Baggio şi se află pe locul cinci în topul celor mai buni marcatori din Serie A, însă el a înscris toate aceste goluri pentru o singură echipă, aşa cum îi place să reamintească adeseori.

Jucător emblematic al Romei, unde evoluează de la 18 ani şi cu care a câştigat titlul în 2001, Totti a egalat la 1-1, în minutul 30, din lovitură liberă, iar apoi la 2-2, din penalti. Însă a ratat tripla, după ce, în minutul 79, a trimis mingea în bară la un penalty. Totti a marcat 14 goluri în acest sezon în Serie A, din care 8 din penalty.

Primii patru marcatori sunt Silvio Piola (274 goluri, Pro Vercelli, Lazio, Juventus, Novara), suedezul Gunnar Nordahl (225 goluri, AC Milan, Roma), Giuseppe Meazza (216 goluri, Inter, AC Milan, Juve) şi italo-brazilianul José Altafini (216 goluri, AC Milan, Napoli, Juventus).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite