Totti: „Mă gândesc să plec de la Roma”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Francesco Totti
Francesco Totti

Fostul internaţional italian a şocat lumea fotbalului. El a anunţat că vrea să plece de la clubulul la care a lucrat cu succes în ultimii 19 ani.

Atacantul de 35 de ani nu-şi mai găseşte locul în trupa antrenată de Luis Enrique. Drept dovadă stau cele şapte meciuri jucate în campionat, din 14 posibile. În acest timp nu a reuşit să înscrie niciun gol. Mai mult, în egalul cu Juventus din weekend, el a ratat un penalty. În vară, Roma a transferat o mulţime de fotbalişti, printre care şi doi atacanţi foarte buni: Bojan Krkic and Pablo Osvaldo. "În ultimul timp mă gândesc tot mai serios să plec de la Roma. Sunt dezamăgit de reacţia fanilor. Dacă au o problemă cu mine să-mi spună pentru că voi pleca de la echipă", a spus Totti în presa italiană.

Atacantul şi-a făcut debutul la Roma în martie 1993, pe când avea numai 16 ani. Antrenorul de atunci, Vujadin Boskov, l-a aruncat în luptă în meciul câştigat cu Brescia, scor 2-0. În momentul de faţă, Totti este pe locul cinci în clasamentul golgheterilor din Serie A, marcând 207 goluri în 481 de meciuri.

Roma este pe locul 10 în clasament, iar duminică are un meci greu pe terenul lui Napoli, dar visează la un succes pentru ca spritele la echipă să se mai liniştească.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite