Tottenham dă 23,7 milioane de euro plus Crouch pentru Carroll!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peter Crouch
Peter Crouch

Gruparea londoneză Tottenham Hotspur este dispusă să ofere 20 de milioane de lire sterline (23,7 milioane de euro) plus atacantul Peter Crouch pentru transferul atacantului echipei Newcastle United, Andy Carroll, informează The Daily Express.

Managerul echipei Tottenham, Harry Redknapp doreşte să-şi întărească astfel compartimentul ofensiv, având în vedere că gruparea londoneză este încă angrenată în Liga Campionilor.

De atacantul englez în vârstă de 21 de ani este interesată şi rivala Chelsea.

Totuşi, Carroll nu este interesat pentru moment de un eventual transfer, la fel cum nici Newcastle nu şi-a manifestat dorinţa de a-l vinde pe jucător.

Andy Carroll a înscris în acest sezon 10 goluri în 18 etape pentru "coţofene", deşi se află la primul an complet în Premier League.

Carroll, care va împlini 22 de ani anul viitor, a debutat pentru Newcastle United în urmă cu patru ani, într-un meci din Cupa UEFA, devenind la 17 ani şi 300 de zile cel mai tânăr debutant în cupele europene pentru Newcastle, iar în luna noiembrie a debutat şi în prima reprezentativă, în înfrângerea din partida amicală contra naţionalei Franţei.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite