Tottenham, a şasea victorie consecutivă! City, United, Chelsea şi Arsenal au căştigat şi ele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Nimic nou pe frontul de Vest", ar putea fi fără probleme cea mai scurtă caracterizate a acestei etape din Premier League, unde toţi granzii au câştigat pe linie.

Cea mai impresionantă echipă este însă, de departe, Tottenham. Chiar dacă Manchester City este lider în campionat după mulţi ani de absenţă, nu poţi ca microbist să nu fii atras de parcursul extraordinar al trupei lui Harry Redknap. După un început ezitant, cu multe gafe şi clastă jos în ligă, Spurs a explodat în ultimele două luni şi a ajuns în acest moment la şase victorii consecutive în campionat, şi 11 meciuri fără înfrângere. Practic, ultimul meci pierdut pentru Van der Vaart şi compania datează de pe 28 august, când i-a bătut chiar liderul City, cu 5-1, pe White Hart Lane. Această performanţă i-a propulsat pe locul trei, cu un meci mai puţin jucat, care dacă ar fi câştigat, iar duce pe Tottenham până pe locul doi, la patru puncte în spatele lui Manchester City. Aseară, a fost 3-0, acasă, cu Bolton, prin golurile lui Bale, Lennon şi Defoe.

Nu sunt însă de ignorat nici traseele lui Arsenal, Manchester City, Manchester United şi Liverpool, care n-au mai pierdut nici ele de peste cinci etape.

Ieri, şi Chelsea a câştigat însă un meci important, la Newcastle, 3-0, prin golurile lui Drogba (38), Solomon Kalou (89) şi Sturridge (90+2).

Manchester City a făcut show cu nou promovata Norwich, 5-1, iar Arsenal s-a distrat în deplasarea de la Wigan, 4-0. Manchester United a suferit puţin la Aston Villa, 1-0, dar sir Alex Ferguson ştie cum să-şi câştige punctele.

Lider în Anglia este în continuare City, urmată de United, Tottenham, Chelsea şi Arsenal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite