FOTBAL: Drogba: "Sunt disperat să-l bat pe Torres"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei Chelsea, Didier Drogba, a spus că este disperat să dea mai multe goluri în acest sezon, în Premier League, decât jucătorul lui Liverpool, Fernando Torres.

"Este foarte bine să concurezi cu un jucător precum Torres pentru cel mai bun marcator din campionat. Cu trei sezoane în urmă, am fost în competiţie cu Benni McCarthy şi Cristiano Ronaldo şi am reuşit să iau titlul de golgheter", a spus Drogba ziarului Londra Evening Standard.

Ivorianul a salutat, de asemenea, parteneriatul său cu Nicolas Anelka, ambii jucători de la Chelsea se pliaza foarte bine pe sistemul 4-4-2, folosit de antrenorul Carlo Ancelotti. "Ma simt foarte bine la Chelsea, iar acest sistem cu doi atacanţi este foarte eficient. Modul în care aducem mingea în faţă este foarte bun iar eficienţa atacanţilor a făcut diferenţa. As dori să-mi bat recordul de 33 de goluri. Este greu dar atata timp cât câştigăm fiecare meci, am mari şanse", a mai declarat jucătorul londonezilor.

După 11 etape, pe primul loc se află Fernando Torres cu 10 goluri marcate iar Didier Drogba se află pe locul al doilea cu 9 reuşite.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite