Torje l-a bătut pe Chivu în Serie A. Inter - Udinese, 0-1. Vezi ce accidentare horror erau să sufere românii în aceeaşi fază!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Torje
Gabi Torje

După ce Adrian Mutu a plecat la Cesena, o echipă de coada clasamentului în Italia, capul de afiş în Serie, în ceea ce-i priveşte pe jucătorii români, au rămas Cristi Chivu şi Gabriel Torje. Cei doi s-au întâlnit aseară în meci direct şi a câştigat fostul dinamovist, cu 1-0.

Meciul Inter - Udinese s-a disputat pe San Siro din Milano şi cei doi români au fost titulari şi, datorită noii poziţii pe care o ocupă în teren Torje, aceea de atacant central, au fost chiar în duel pe toată perioada meciului. Torje şi Chivu au fost foarte aproape de o tragedie în minutul 52 al partidei, când Udinese a centrat o minge în careu, micuţul Torje şi Cristi Chivu su sărit la cap pentru a lovi balonul, dar în acelaşi moment, portarul Interului, Julio Cesar, a ieşi pe centrare şi i-a lovit pe amândoi foarte tare cu pumnii.

Atât Chivu, cât şi Torje au avut nevoie de îngrijiri medicale serioase şi au ieşit de pe teren ţinându-se de gât. Din cauza accidentărilor, niciunul n-a terminat meciul pe teren. În minutul 62, Torje i-a lăsat locul lui Floro Flores, iar Chivu i-a lăsat locul lui Stankovici.

În ceea ce priveşte rezultatul final, Udinese i-a stopat seria bună a lui Inter şi a învins cu 1-0 prin golul lui Mauricio isla. Meciul a fost condimentat şi cu două penalty-uri ratate. Mai întâi, Di Natale, în minutul 87, putea să facă 2-0 pentru Udinese, dar a ratat de la punctul cu var, iar două minute mai tîrziu, Pazzini a ratat şi el egalarea din aceeaşi poziţie. Zanetti de la gazde şi Feronetti de la oaspeţi au fost eliminaţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite