Torje: "Sunt mulţumit că am învins, Inter este o echipă grea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Torje şi Chivu au fost adversari în Udinese - Inter
Torje şi Chivu au fost adversari în Udinese - Inter

Mijlocaşul Gabriel Torje s-a declarat extrem de mulţumit de victoria echipei Udinese în meciul cu Inter Milano, scor 1-0, în etapa a XIV-a din campionatul Italiei, informează site-ul udinese.it.

"Sunt mulţumit că am învins într-un meci greu, cu Inter, o echipă foarte dificilă. Eu sunt mulţumit şi fericit, aici este dificil să iei un punct, iar noi am reuşit să câştigăm trei. Eu sunt un jucător tânăr, suntem mulţi tineri aici şi aveam nevoie de încredere, aşa că mă bucur că suntem pe primul loc", a declarat Torje.

Echipa Internazionale Milano, cu Cristian Chivu titular, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Udinese, la care mijlocaşul Gabriel Torje a jucat până în minutul 62, într-un meci în care ambele echipe au ratat câte un penalti, în etapa a XIV-a din Serie A. Golul echipei Udinese a fost marcat de Maurizio Isla, în minutul 73.

În minutul 53, Torje şi Chivu s-au ciocnit în urma unei intervenţii a portarului Julio Cesar la un atac al jucătorului de la Udinese, iar cei doi români au căzut, ei primind îngrijiri medicale. După câteva minute, Chivu şi Torje s-au ridicat şi s-au încurajat reciproc, ei reintrând în joc.

Torje a fost înlocuit în minutul 62 de Floro Flores.

La Inter, Chivu a fost înlocuit cu Stankovici în minutul 80.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite