Ce face Torje noaptea în cantonament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ce face Torje noaptea în cantonament
Ce face Torje noaptea în cantonament

Fotbaliştii lui Dinamo efectuează în aceste zile un program de pregătire în staţiunea Aix Le Blains din Franţa. După victoria cu FC Nantes, scor 2-0, Gabi Torje, în loc să se odihnească pentru meciul următor, cu Olympique Marseille, se gândea cum să-şi facă prietene noi pe internet, înainte de sosirea în ţară.

Timpul petrecut în cantonament a fost întotdeauna un chin pentru fotbalişti. Cu ani în urmă, singurele modalităţi de a te distra, erau jocurile de cărţi sau rummy. În rest, antrenamente până la sânge şi foarte multă plictiseală. Fostul mare jucător al Stelei şi al lui Dinamo, Damian Militaru povestea că atunci când împărţea camera de cantonament cu Demollari, atacantul albanez se trezea la două noaptea şi îl lovea cu perna în cap. „Îmi spunea că urăşte cantonamentele. Că nu se va obişnui niciodată, în timp ce eu nu mai puteam de somn”, ne-a declarat Militaru. Acum, o dată cu dezvoltarea tehnologiei, fotbaliştii pot viziona filme pe laptop sau pot comunica pe messenger, fără să-i deranjeze pe colegi. Aşa s-a întâmplat şi în cazul lui Torje, care nu avea somn după 12 noaptea şi le oferea fetelor din lista de messenger, Webcam-ul.

Mijlocaşul lui Dinamo, Gabriel Torje a fost unul dintre cei mai contestaţi fotbalişti ai „câinilor” în sezonul recent încheiat. Fotbalistul a promis însă, că se va face băiat cuminte şi că-şi va aduce familia la Bucureşti.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/torje.flv width=400 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite