Tony: „Am abandonat şcoala din cauza sărăciei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Francezul a fost, ieri, poliţist pentru o zi în campania “Porţi Deschise” iniţiată de Poliţia din Cluj. Francezul a dezvăluit şi unele din aspectele mai puţin plăcute ale vieţii dificile pe care a dus-o în copilărie. “La 12 ani a trebuit să renunţ la şcoală.

Eram săraci şi a trebuit să am grijă de familie. Şansa de a avea studii mi-a fost practic furată”, a spus jucătorul. El este originar din regiunea Bourgogne dar a crescut în Paris evoluând la echipele de juniori ale clubului Paris Saint-Germain.

“Până să ajung să trăiesc din fotbal, stăteam cu băieţii din cartier, pentru care viaţa dificilă din suburbiile pariziene nu mai are nici un secret“.

Cel poreclit “Pitbull” a fost emoţionat după ce a primit o diplomă şi două ecusoane de la “Şcoala de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan” din Cluj. “Este prima diplomă din viaţa mea. Sunt fericit la Cluj. Am fost primit foarte bine şi vreau să răspund cu aceeaşi monedă”, a completat Tony.

Francezul s-a îmbrăcat cu uniforma de poliţist, a tras cu arma , a învăţat tehnici de autoapărare şi a prelevat probe de la locul unei presupus infracţiuni: “Nici când făceam prostii în cartier nu mi s-a întâmplat să fiu amprentat”. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite