Titlul în doi ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali l-a instalat „verbal“ pe Bergodi la Steaua. Italianul cere un an de reconstrucţie a echipei pentru a accepta. Patronul Stelei crede că Urziceniul nu se mai „agită”  în ultima etapă, iar roş-albaştrii vor juca în Europa League.

Viitorul Stelei în Europa League se leagă în mare măsură de un succes al roş-albaştrilor la Urziceni. În gândirea simplistă a lui Becali, dacă Timişoara nu îşi primeşte punctele, Unirea nu mai are cum să piardă primul loc şi poate facilita o victorie lejeră a Stelei. Gigi le cere ialomiţenilor să nu se omoare cu firea, sugerându-i lui Dan Petrescu să folosească echipa a doua. Planul B include un semieşec al Rapidului în faţa Iaşiului.

Becali l-a anunţat deja pe Cristiano Bergodi drept viitorul antrenor al Stelei, iar primul test al italianului: măcar un egal în Giuleşti. În acest moment, tehnicianul este în „Cizmă”, de unde se va întoarce mâine. Bergodi este dispus să preia Steaua, însă va avea condiţiile sale. Una dintre acestea: un sezon de tranziţie în care să aibă timp pentru reconstrucţia echipei, sacrificând obiectivul câştigării titlului. 

Calcule la Europa League

„Vom merge în Europa League cu Bergodi”, a decretat Becali. Numai că, în acest moment, se bat cinci echipe pe două locuri. Cum se califică:

-U. Craiova – câştigă sau remizează cu Vaslui şi are locul 6 asigurat. 
-Steaua – învinge la Urziceni. Remiza o ajută doar dacă Rapid şi Vaslui nu câştigă. 
-Rapid – chiar dacă bat pe Iaşi, giuleştenii au nevoie de un semieşec al Stelei.
-FC Vaslui – trebuie să învingă  la Craiova. Dacă face doar egal, are nevoie de o înfrângere a Stelei şi de o remiză a Rapidului şi a Braşovului.
-FC Braşov – învinge pe Timişoara în ultima etapă, Steaua şi Rapid pierd, iar Vasluiul pierde sau face egal. ;

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite