FOTBAL: Sheriff Tiraspol a pierdut derby-ul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Sheriff Tiraspol a pierdut derby-ul oraşului
FOTBAL: Sheriff Tiraspol a pierdut derby-ul oraşului

Echipa Sheriff Tiraspol, adversara Stelei din grupele Ligii Europa, a pierdut primul meci din acest sezon al Diviziei Naţionale, scor 0-1, în deplasarea de la FC Tiraspol, informează presa din Republica Moldova.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Paşcenko în minutul 49. La Sheriff a fost titular şi mijlocaşul român Dorian Arbănaş, care a evoluat până în minutul 55.

Antrenorul Leonid Kuciuk a folosit în acest meci următoarea formulă: Melenciuc - Da Costa, Tarhnişvili, Suvorov (Balima 50), Roumba - Arbănaş (Verbeţchi 55), Ţânea, Diedhiou (Rodriguez 65), Bulat (Erokhin 55) - Brankovic, Kuciuk.

În campionatul Moldovei sunt permise câte patru schimbări de echipă pe meci.

Înfrângerea cu FC Tiraspol este prima pentru Sheriff în acest campionat după ce în celelalte patru meciuri a înregistrat trei victorii şi un egal. Campioana Moldovei din ultimele nouă sezoane şi-a amânat alte patru jocuri datorită meciurilor pe care le-a disputat în cupele europene.

Repartizate în Grupa a H a Ligii Europa, Steaua şi Sheriff se vor întâlni prima oară în Ghencea, pe 17 septembrie, într-un meci care se va disputa cu porţile închise, în timp ce returul este programat pe 2 decembrie. Alături de cele două grupări, din Grupa H mai fac parte Fenerbahce şi Twente. NewsIn

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite