„Timişorenii îi urăsc mai mult pe cei de la UTA“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, de la ora 20.30 (GSP TV), Timişoara va primi replica dinamoviştilor, echipă pe care nu a mai învins-o din 12 aprilie 1997. În sezonul trecut, cele două grupări au remizat de două ori. Aflat încă sub contract cu bănăţenii, atacantul Ionel Ganea consideră că accidentările din tabăra „alb-roşilor” vor contribui decisiv la victoria Timişoarei.

Adevărul: Cum vezi confruntarea cu Dinamo?

Ionel Ganea: Este un meci important pentru ambele echipe, dar pentru suporterii noştri este unul cu totul special şi sper să îi facem fericiţi. Prestaţiile noastre din ultima perioadă au fost foarte bune şi suntem favoriţi în opinia mea. Timişoara stă mai bine în atac, dar are probleme în apărare. De la Timişoara mizez pe Gigel Bucur, iar de la Dinamo pe Cristea şi Dănciulescu.

Cât crezi că vor conta absenţele din tabăra dinamoviştilor?

Destul, pentru că le lipsesc jucători de bază, care cu greu pot fi înlocuiţi. Va trebui să valorificăm la maximum acest avantaj pe care îl avem şi să obţinem victoria.

Nu ţi-e teamă că tocmai această presiune enormă care apasă asupra jucătorilor ar putea înclina balanţa în favoarea lui Dinamo?

Există într-adevăr o mare rivalitate între noi şi Dinamo, dar publicul de aici iubeşte mult echipa şi sunt convins că ne va încuraja non-stop indiferent de rezultatul de pe tabelă.

De unde vei urmări meciul, ţinând cont că antrenorul te-a pus pe lista neagră?

Probabil de la tribuna oficială. Va fi o atmosferă frumoasă şi în tribune şi nu cred că vor fi incidente între suporteri pentru că publicul din Banat este unul civilizat. În plus, timişorenii îi urăsc mai mult pe cei de la UTA decât pe dinamovişti.

S-a tot vorbit în ultima perioadă dacă Dinamo merită sau nu să fie lider în Liga I. Care este părerea ta despre acest caz?

Păi, e simplu. Dacă Timişoara nu era penalizată cu acele şase puncte, ar fi fost pe primul loc. Deci, moral, noi ar fi trebuit să fim lideri pentru că am jucat cel mai bine pe teren, nu în afara lui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite