Timişoara a luat-o la vale!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara a luat-o la vale!
Timişoara a luat-o la vale!

Formaţia lui Sabău a smuls un egal la Galaţi şi are două puncte în ultimele trei etape. Timişoara nu se regăseşte. După un parcurs slab în Liga Europa, bănăţenii au probleme şi în Liga I, unde nu au mai câştigat de la mijlocul lunii octombrie.

Ioan Ovidiu Sabău nu a putut miza pe cel mai bun „11“ la meciul de la Galaţi, iar absenţele lui Alexa, Bourceanu şi Arman Karamian au fost simţite din plin. La o fază demnă de cascadorii râsului, în loc să degajeze, Mera a şutat incredibil pe lângă balon, care a ajuns la Axente, iar acesta a deschis scorul.

Acelaşi Axente a făcut 2-0. A scăpat singur pe dreapta, iar şutul său de la marginea careului nu a putut fi parat de Pantilimon. Bănăţenii au revenit în joc după pauză. Magera a tras tare dintr-o lovitură liberă, mingea a lovit bara, iar Chiacu a trimis cu capul în plasă. Apoi, defensiva „violeţilor“ a mai comis-o încă o dată, iar Ibeh l-a executat şi el pe Pantilimon. Finalul a fost dramatic. Magera a redus din diferenţă, profitând de o ieşire neinspirată a lui Baotici, iar Luchin a egalat pentru Timişoara, în ultimul minut.

„Călăul“ Axente e crescut în Banat!

Omul care le-a dat două goluri bănăţenilor, Mircea Alexe, este jucătorul Timişoarei! În urmă cu doi ani el a făcut parte din lotul formaţiei de pe Bega, care l-a împrumutat pe la CS Buftea, Gloria Buzău şi acum la Oţelul. „Mi-a plăcut de Axente. Nu stă mai mult de un an la Galaţi, îl luăm înapoi!“, a spus Marian Iancu.

Sabău, înţepat de Iancu

Finanţatorul Timişoarei s-a arătat dezamăgit de prestaţia echipei sale la Galaţi. „Mi-aş dori ca Sabău să regleze din nou echipa, vreau un joc sigur, nu ca cel din vremea lui Uhrin, când dădeam trei, luam trei. Jocul de acum e plăcut pentru suporteri, e adrenalină pură, dar noi nu asta trebuie să ne propunem. Sufletul meu nu rezistă la aşa ceva“, a spus Marian Iancu.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite