Conceicao: "Timişoara e o echipă valoroasă cu jucători talentaţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, vineri, că echipa sa este pregătită să câştige din nou Cupa României şi consideră că atuul ei este unitatea gruplui

"Este o finală, cineva trebuie să piardă şi altcineva să câştige. Noi ne-am pregătit ca la final să ridicăm Cupa deasupra capului. Ştim că Timişoara este o echipă foarte valoroasă, cu jucători talentaţi. Trebuie să începem jocul cât mai bine, să fim concentraţi. Atuul nostru va fi să jucăm ca o echipă", a declarat Antonio Conceicao, vineri, într-o conferinţă de presă.

"Ne-am propus două obiective şi acum avem posibilitatea să câştigăm Cupa. Ne-am pregătit bine şi vrem să învingem. Nu am avut nevoie de eforturi prea mari să îi motivez, băieţii sunt suficient de bine motivaţi. La un asemenea meci, motivaţia este întotdeauna foarte puternică. Multe echipe ar fi vrut să fie în locul nostru şi al Timişoarei. Cred că mâine vom câştiga", a mai comentat tehnicianul clujenilor.

Portughezul a apreciat că schimbarea antrenorului la echipa adversă este un dezavantaj, pentru că într-un asemenea moment toţi jucătorii se mobilizează ca să-i demonstreze noului tehnician că au valoare. "Pe mine mă interesează acum doar jucătorii mei. Avem posibilitatea să câştigăm un trofeu şi asta este foarte important pentru noi şi publicul nostru", a mai spus Conceicao.

Tehnicianul a anunţat că fundaşul Alvaro Pereira nu a ajuns încă la echipă după convocarea de la naţionala Uruguayului şi este aşteptat să vină în această seară la Târgu Jiu. "Cu sau fără Pereira, echipa trebuie să fie puternică şi să câştige această finală", a menţionat Conceicao.

Tony: "I-am promis lui Mara că o să câştige alături de noi"

Fundaşul Tony a declarat că doreşte să îşi treacă a doua Cupă a României în palmares. "O finală este o finală. Anul trecut, Bogdan Mara a fost adversarul nostru, anul ăsta i-am promis că o să câştige alături de noi", a spus francezul, care a menţionat că se bucură că finala va fi arbitrată de români, pentru că asta ajută fotbalul românesc.

Bogdan Mara, transferat în iarnă de la Unirea Urziceni, a declarat că îşi doreşte Cupa României pentru a realiza eventul în acest an, titlul cu fosta sa echipa şi Cupa cu actuala. "Anul trecut ne uitam cu regret cum ia CFR acest trofeu, iar acum sper să câştig şi eu Cupa. Orice fotbalist visează să câştige Cupa României. Am avut un an bun, aştept un tricou de campion, iar acum îmi lipseşte acest trofeu", a spus, la rândul său, Mara, care a menţionat că echipa este pregătită inclusiv pentru lovituri de departajare.

Cât priveşte locul ales pentru disputarea finalei, Mara a comentat: "Jucăm unde trebuie. Sperăm să iasă bine şi aici. Ne-ar fi plăcut să jucăm pe un stadion gen Steaua, Timişoara. Sperăm ca la anul, finala să fie la Cluj".

Finala Cupei României Timişoreana se va desfăşura sâmbătă, de la ora 21:00, între formaţiile CFR Cluj şi FC Timişoara

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite