Timişoara se teme de suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara se teme de suspendare
Timişoara se teme de suspendare

Incidentele provocate de fanii timişorenilor la meciul cu Anderlecht au băgat spaima în oficialii clubului de pe Bega. Scăpaţi practic de emoţiile calificării în primăvara Liga Europa, timişorenii au acum bătăi de cap din cauza suporterilor care au aprins torţe la meciul de pe arena “Constant van den Stock”. Şefii celor de la FC Timişoara se tem că vor fi nevoiţi să joace două partide fără spectatori, în urma incidentelo

CITEŞTE ŞI:

Timişoara: Fanii bănăţeni au întrerupt meciul de la Bruxelles pentru Marian Iancu

Timişoara: "Poli" a pierdut la Bruxelles şi se poate concentra la Liga 1 (GALERIE FOTO)

Marian Iancu face băşcălie de Jandarmerie

Susţinătorii lui Poli au făcut spectacol la meciul cu Anderlecht. După ce Parks a marcat, românii au bombardat terenul de joc cu torţe. Şi totul sub privirile lui Michel Platini, preşedintele UEFA. Jocul a  fost întrerupt mai bine de cinci minute şi doar intervenţia unuia dintre delegaţii forului european l-a determinat pe central să reia partida. 

“Am avut emoţii mari pentru că arbitrul intenţiona să fluiere finalul meciului. Am tot încercat să-i explic faptul că nu vor mai fi probleme din partea fanilor. Într-un final a acceptat să dea drumul la joc”, a explicat antrenorul bănăţenilor, Ioan Ovidiu Sabău. Suporterii au explicat gestul într-un mod de-a dreptul halucinant.

Fanii spun că au aprins torţele pentru iancu

„Am vrut să demonstrăm că nu este nevoie de ajutorul lui Marian Iancu să intrăm pe stadion cu torţe. Să vedem ce spune Jandarmeria acum”, a declarat Paul Prodana, şeful galeriei Commando Viola. Oficialii de pe Bega speră să scape de suspendarea de două etape - pedeapsa minimă în astfel de cazuri - şi să primească doar o amendă.

Şi urziceni are probleme

UEFA a deschis o anchetă după ce scoţienii de la Rangers au reclamat proasta organizare de la meciul de miercuri. Forul european va analiza la 12 noiembrie reclamaţia scoţienilor dar şi incidentele produse de fanii din Glasgow.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite