Timişoara, stopată după şapte succese

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii s-au împiedicat unde credeau mai puţin şi au terminat la egalitate (1-1) cu Farul, la Constanţa.După cum au decurs lucrurile în prima parte a meciului, nimic nu părea să le stea

Timişorenii s-au împiedicat unde credeau mai puţin şi au terminat la egalitate (1-1) cu Farul, la Constanţa.După cum au decurs lucrurile în prima parte a meciului, nimic nu părea să le stea în cale bănăţenilor. Chiar în minutul 7, Gigel Bucur a primit o pasă în adâncime, l-a driblat şi pe portarul Curcă, dar a şutat pe lângă poartă.

Micul atacant al alb-violeţilor i-a terorizat practic pe apărătorii constănţeni, iar în minutul 29 avea să dea lovitura, după ce i-a furat mingea lui Rastovaci. Iar dacă în minutul 38 arbitrul Ionică Serea i-ar fi dat bine-meritatul cartonaş roşu constănţeanului Claudiu Voiculeţ, la un cot în arcada lui Vali Bădoi, situaţia ar fi fost dramatică pentru Farul.

Alibec a întrerupt seria de victorii a bănăţenilor

Pauza a fost benefică pentru gazde, care la reluare au egalat imediat (48), atacantul Denis Alibec reuşind primul său gol în Liga I. Voiculeţ putea înclina balanţa victoriei pentru Farul, dar după ce Pantilimon a respins în faţă şutul său, a reluat peste poartă. Jucătorii constănţeni i-au stopat pe fotbaliştii timişoreni din marşul lor furibund, după ce aceştia obţinuseră şapte victorii consecutive.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite