Timişoara, în sferturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Timişoara s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României Timişoreana după ce a trecut lejer de Dunărea Galaţi (scor 2-1). Partida a fost clar dominată de bănăţeni,

FC Timişoara s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României Timişoreana după ce a trecut lejer de Dunărea Galaţi (scor 2-1).

Partida a fost clar dominată de bănăţeni, diferenţa de eşalon fiind vizibilă. Goga, Parks, Bucur şi Borbely au ratat în prima repriză ocazii bune. După ce ultimul a dus scorul la 2-0, timişorenii s-au relaxat, iar la o gafă a lui Alexa, gălăţenii au redus din handicap.

Chiar dacă jocul s-a echilibrat, nu s-a pus problema nicio secundă cine se va califica mai departe. Silva (83), de la echipa de ligă secundă, şi Parks (85) puteau să-şi treacă numele printre marcatori, dar portarii au fost la post. În tribuna oficială a luat loc şi Dorinel Munteanu, care a spionat jocul adversarei din weekend.

Uhrin: „Ne pregătim pentru Steaua“

“Am inclus acest meci în pregătirea partidei de sâmbătă cu Steaua. Am dorit ca jucătorii care au evoluat mai puţin să aibă un joc în picioare. Pentru mine nu-i o presiune în plus faptul că domnul Iancu a spus că dacă nu facem şase puncte din următoarele trei meciuri mă va demite. Mă deranjează că unii jucători sunt lezaţi de această situaţie”, a spus la finalul meciului din Regie antrenorul Dusan Uhrin jr. 

Cupa României

Ieri

Dunărea Galaţi – FC Timişoara.......1-2
Enache 57 / G. Bucur 20, Borbely 49
Urziceni – Oţelul ................................ 1-0
Dănălache 82

Azi

13.00  Rapid – Internaţional Piteşti
13.00  Gloria Bistriţa – FC Braşov
13.00  CS Otopeni – FC Vaslui
14.00  FC Botoşani – Dinamo – Antena 1
20.30  U Craiova – Pandurii – Antena 1

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite