FOTBAL: Raţ: "Timişoara are prima şansă, dar noi am venit să dăm gol" (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul grupării Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ, a declarat, marţi, la sosirea la Timişoara, că după remiza din tur, scor 2-2, gruparea de pe Bega are prima şansă la calificare în turul 4 al Ligii Campionilor, dar formaţia sa este obligată să marcheze.

Vezi aici ce-i aşteaptă pe Raţ şi Lucescu, diseară, pe stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara

"Timişoara are prima şansă mâine, dar noi trebuie să dăm gol, de asta am venit, să atacăm. Ştiu ce public fantastic au, dar noi am mai jucat pe astfel de stadioane. Normal că îmi pare rău că nu am jucat în tur, dar sper să fac un joc frumos miercuri", a spus Răzvan Raţ.

Delegaţia formaţiei Şahtior Doneţk a aterizat pe Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara la ora 12:45, echipa fiind însoţită de un număr impresionant de ziarişti, aproape 50. Lucescu şi Raţ au fost aşteptaţi la aeroport şi de Ionuţ Chirilă, fiul lui Ioan Chirilă, un prieten apropiat al familiei Lucescu.

Echipa lui Mircea Lucescu s-a cazat la hotel "Boavista", afacerea fostului internaţional Ioan Timofte. Hotelul se află la câteva sute de metri de stadionul "Dan Păltinişanu" unde, de la ora 19:15, Şahtior va efectua antrenamentul oficial.

Partida FC Timişoara-Şahtior Doneţk, din manşa retur a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 20:30, pe stadionul Dan Păltinişanu. În meciul tur, echipa bănăţeană a terminat la egalitate, scor 2-2, cu formaţia antrenată de Mircea Lucescu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite