FOTBAL: Răzvan Lucescu: "Avem nevoie de victorie cu Timişoara"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul grupării FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat că, în perspectiva meciului cu FC Timişoara, fotbaliştii săi nu trebuie să fie dominaţi de gândul revanşei după înfrângerea din tur, scor 0-4, ci trebuie să rămână concentraţi pe obţinerea victoriei, transmite corespondentul NewsIn.

"Este meciul care contează pentru toţi, suntem conectaţi să luăm cele trei puncte. Nu e vorba de nicio revanşă în faţa Timişoarei, ar fi o greşeală să gândeşti aşa. Este un joc de campionat şi la fiecare meci te gândeşti la victorie, plus că mai există posibilitatea de a prinde Liga Europa, una mică, dar când crezi şi te baţi cu dorinţă foarte mare până la capăt, atunci reuşeşti", a spus Răzvan Lucescu.

Tehnicianul a precizat încă un motiv pentru care fotbaliştii săi trebuie să câştige meciul cu FC Timişoara: "Am ţinut legătura cu Daniel Isăilă (n.r. secundul său) şi mi-a spus că băieţii s-au antrenat foarte serios şi au fost foarte concentraţi. FC Braşov şi CFR Cluj sunt singurele echipe care nu au pierdut acasă şi este un atu pentru noi. Va fi şi ultimul meci pentru Bogdan Stelea şi fiecare dintre băieţii care au avut şansa de a lucra cu un astfel de jucător, de om, este obligat să dea totul pentru a câştiga şi pentru a-i face un final frumos de carieră".

Răzvan Lucescu, care se va afla la ultimul său meci la FC Braşov, a făcut o descriere a adversarei de miercuri: "Timişoara are un lot foarte puternic, cu jucători de valoare, care au experienţă şi care pot pune în dificultate orice adversar. Au avut şi ei problemele lor, o perioadă încărcată, care i-a solicitat mult fizic şi poate nu mai au aceeaşi prospeţime, lucru ce poate fi un avantaj pentru noi. Apoi, mai au peste 3 zile finala Cupei, dar şi acea incertitudine cu cele 6 puncte pe care le-au câştigat pe teren şi pe care le merită. Poate fi o stare psihică deloc liniştită pentru ei, dar cu toate astea va fi foarte greu".

În meciul contra grupării FC Timişoara, tehnicianul grupării de sub Tâmpa nu va putea conta pe Duarte, Buga şi Voicu, accidentaţi, şi nici pe Surdu, suspendat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite