„Lăncierii“ sunt în alertă: Timişoara este periculoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Lăncierii“ sunt în alertă: Timişoara este periculoasă
„Lăncierii“ sunt în alertă: Timişoara este periculoasă

Deşi diferenţa dintre palmaresul lui Ajax şi cel al Timişoarei e uriaşă, niciuna dintre cele două tabere nu pare a lua în considerare asta. Batavii nu subesti­mează Timişoara, iar românii nu se consideră victime sigure în faţa „lăncierilor”.

Citeşte ce a declarat Sabău la Amsterdam:
Pronosticul lui Sabău la Amsterdam: “Cred că putem câştiga cu Ajax” (GALERIE FOTO)

Singurul membru al delegaţiei timişorene despre care olandezii ştiu ceva este Ioan Ovidiu Sabău. El a evoluat doi ani la Feyenoord, unde a învăţat şi olandeza. „Respect Ajaxul, dar nu am venit ca turişti. Am văzut meciul Ajax - Breda şi pot spune că Breda a jucat slab. Noi nu vom face la fel”, a declarat, în presa locală, Sabău, care nu va putea conta diseară pe serviciile lui Arman Karamian, suspendat.

Nici la Ajax nu lipsesc problemele. Atacantul Mitchell Donald a contactat o gripă. La fel şi antrenorul secund Johnny Van t Schip. Ambii au părăsit ieri cantonamentul pentru a nu răspândi virusul în rândul celorlalţi fotbalişti. Antrenorul olandezilor, Martin Jol, cel care anul trecut a eliminat cu Hamburg SV pe Unirea Urziceni, a tras un semnal de alarmă, menit să nu-şi lase jucătorii să se culce pe o ureche. „Elita formaţiilor româneşti nu mai e reprezentată demult de Bucureşti. Timişoara are o echipă periculoasă, care declanşează contraatacuri rapide şi a eliminat Şahtior. Trebuie luată în serios”, a spus tehnicianul lui Ajax.

Nibombe „rupea” discotecile În olanda

Dacă mulţi dintre jucătorii bănăţeni se află pentru prima dată în metropola olandeză, unul dintre ei, togolezul Nibombe, e mai mult decât familiarizat cu oraşul. „E frumos şi aş veni oricând”, a spus fundaşul timişorean.

„Când jucam la Mons, în Belgia, am fost de şapte sau opt ori aici, la discotecă, la cluburi. Era un drum doar de două ore şi merita pentru că Amsterdam e un oraş în care chiar te poţi distra”, a mai mărturisit Nibombe.

Ajax Amsterdam

Internaţionalul camerunez Eyong Enoh, accidentat, este absenţa de ultimă oră din tabăra „lăncierilor”. Din acelaşi motiv vor lipsi şi Gabri, şi Donald.

Pentru a atrage fanii la meci, conducerea lui Ajax a luat o iniţiativă inedită: cine cumpără un bilet, mai primeşte unul la jumătate de preţ.

Uruguayanul Luis Suarez, cel mai în formă atacant al olandezilor, îşi doreşte un transfer la FC Barcelona.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite