Atacul lui Ajax sperie Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atacul lui Ajax sperie Timişoara
Atacul lui Ajax sperie Timişoara

„Lăncierii“ din Amsterdam au câştigat cu 6-0 ultimul meci de campionat. Specialistă în reveniri miraculoase, Dinamo va întâlni joi un adversar aflat cu moralul la pământ. În schimb, Urziceniul şi Timişoara au motive serioase de îngrijorare.

Iată cum s-au descurcat euro-rivalele echipelor noastre la sfârşitul săptămânii trecute:

Adversari Unirea

VfB Stuttgart. Tehnicianul Markus Babbel a schimbat sistemul de joc al şvabilor, în 4-2-3-1, însă a pierdut la Hamburg (1-3). Marica nu a fost inclus în lot.

Glasgow Rangers. La Motherwell (0-0, cu penalty ratat de gazde în minutul 86), internaţionalii scoţieni ai lui Rangers, Miller, Whittaker şi Weir au fost fluieraţi pentru ratarea calificării la Cupa Mondială.

FC Sevilla.  Brazilianul Luis Fabiano a marcat o dublă contra Zaragozei (4-1), însă marele pericol pentru Unirea vine de pe flancuri, unde au excelat cuplurile Konko – Navas, pe dreapta, respectiv Adriano – Perotti, pe stânga.

Adversari Steaua

Fenerbahce. Aseară, împotriva echipei la care activează românul Giani Kiriţă, Bursaspor, Roberto Carlos şi compania au căutat a cincea victorie consecutivă.

Twente Enschede. Se menţine în fruntea clasamentului, cu o victorie dramatică, obţinută în prelungirile meciului cu Utrecht (3-2, Neşu nu a jucat), gol marcat de costaricanul Ruiz.

Şerif Tiraspol. Echipa nu a avut probleme în campionat şi a depăşit lejer, scor 3-0, echipa FC Viitorul, în ultimul meci înaintea confruntării europene cu Steaua.

Adversari Dinamo

Galatasaray. Echipa lui Rijkaard a surclasat campioana Besiktas, scor 3-0. Cehul Milan Baros, cu două reuşite, a fost eroul derby-ului din Istanbul.

Panathinaikos. A câştigat în deplasare la fosta echipă a lui Ilie Dumitrescu, Panthrakikos, scor 1-0, printr-un gol marcat în minutul 78.  

Sturm Graz. Pe teren propriu, şi-a bătut joc de un avantaj de trei goluri. Uluitor, LASK Linz, fosta rivală a Stelei în Cupa UEFA, a egalat în ultimele zece minute!

Adversari CFR Cluj

PSV Eindhoven. Victorie lejeră cu Roda (3-0). “Alb-roşii” sunt cu gândul la debutul în Liga Europei, dar şi la derbyul cu Feyenoord de la sfârşitul săptămânii.

Sparta Praga. Cehii sunt neînvinşi în acest debut de sezon, reuşind să treacă în ultima etapă de Jablonec (2-0), echipa din fruntea clasamentului.

FC Copenhaga. Adversara de joi a clujenilor este la a doua remiză consecutivă în campionat, 1-1 la Odense, gol marcat din penalty de mijlocaşul Vingaard.

Adversari FC Timişoara

Ajax Amsterdam. “Lăncierii” sunt devastanţi acasă. A simţit-o pe propria piele NAC Breda, cu patru goluri primite până la pauză (6-0 la final).

Anderlecht. Revelaţia St.Truiden a provocat prima înfrângere din acest sezon a bruxelezilor (1-2).

Dinamo Zagreb. Continuă parcursul de regularitate al croaţilor, ajunşi la a şasea victorie din şapte etape (1-0 la Zapresici, gol chilianul Morales).

Pericol

10 goluri au marcat împreună în ultima etapă FC Sevilla şi Ajax Amsterdam, adversarele Unirii Urziceni, respectiv FC Timişoara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite