FOTBAL: Timişoara, o necunoscută pentru Ajax

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Timişoara, o necunoscută pentru Ajax
FOTBAL: Timişoara, o necunoscută pentru Ajax

FC Timişoara este necunoscută pentru Ajax, înaintea meciului de joi, de pe Amsterdam ArenA, din Grupa A a competiţiei Europa League la fotbal.

''Fotbalul din România este în ascensiune. Timişoara are jucători buni, iar faptul că a jucat play-off pentru Liga Campionilor nu e puţin lucru. Este o echipă periculoasă, care contraatacă rapid'', a spus Martin Jol, antrenorul lui Ajax, care a subliniat că formaţia de pe Bega reprezintă totuşi o necunoscută.

Fundaşul Gregory van der Wiel crede şi el că timişorenii sunt periculoşi: ''Timişoara, cu siguranţă nu trebuie să fie subestimată.''

Jol a vorbit şi despre problemele sale de lot: Donald Mitchell este bolnav, Eyong Enoh este accidentat, Marko Pantelic a avut o uşoară luxaţie la gleznă, dar poate juca, în vreme ce Dennis Rommedahl a acuzat dureri uşoare după meciurile de la naţionala Danemarcei.

''Sper ca arbitrajul cu 6 arbitri să fie benefic. Cred că e un avantaj, dacă nu va fi haotic'', a mai spus antrenorul olandez.

Meciul dintre Ajax Amsterdam şi FC Timişoara, care va avea loc joi, de la ora 20,00, în Olanda, în Grupa A a competiţiei Europa League la fotbal, va fi condus de o brigadă israeliană, cu Alon Yefet la centru.

La meciul de pe ''Amsterdam ArenA'', arbitri asistenţi vor fi Shmuel Shteif şi Nissan Davidy, arbitri asistenţi adiţionali (UEFA introduce din această fază sistemul cu şase arbitri) Menashe Masiah şi Haim Jakov, în vreme ce arbitru de rezervă a fost desemnat Eytan Tabrezashi.

Delegat UEFA la acest joc va fi islandezul Geir Thorsteinsson, iar obervator UEFA pentru arbitri croatul Dragutin Karlo Poljak.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite