FOTBAL: Gigi Becali: "Ţiganii de la Rapid să înjure la ei acasă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Gigi Becali: "Ţiganii de la Rapid să înjure la ei acasă!"
FOTBAL: Gigi Becali: "Ţiganii de la Rapid să înjure la ei acasă!"

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a reacţionat vehement după ce rapidiştii au solicitat 3.000 de bilete pentru meciul Steaua - Rapid, care se va disputa cu porţile închise. Latifundiarul a vorbit şi de războiul său cu fanii din Ghencea

"Ţiganii ăştia de la Rapid mă înjură la Piatra Neamţ, la Ploieşti, la Bacău! Nu o să intre niciun rapidist în Ghencea, ţiganii să se ducă la ei acasă să înjure. Dacă mă uit bine, şi Copos este la fel ca ei, ţigan. Este cam bruneţel şi are tenul închis la culoare", a spus Becali.

Patronul stelist a pus apoi din nou "tunurile" pe fani. "De azi încolo va fi un drum nou pentru Steaua. Un drum nou pentru că se vor lua nişte măsuri pentru ca Steaua să aibă suporteri pe stadion, un imn, aşa cum am văzut la Liverpool. Se va întâmpla în timp, e posibil să dureze 2-3 ani, dar se va face. Am pus piciorul în prag pentru că s-a ajuns prea departe. Am lăsat prea mult de la mine. Aş vrea să fie clar pentru toată lumea. Plec, dar după meci, acasă, în Pipera. Le mai dau o şansă şi las loc de împacare. Nu vând! Aşa trebuia să zic de prima dată. Nu vând Steaua! Nu vând pentru că sunt zece ani din viaţa mea. Steaua era terminată când am venit eu, am luat-o de pe 9 şi ce am făcut eu, nu visa nici un suporter", a conchis şeful din Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite