Tiago Gomes: „Pot veni chiar gratis la Steaua!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Bergodi l-a sunat pentru a insista asupra transferului său, portughezul anunţă că este pregătit să revină în Ghencea. Iniţial, Steaua trebuia să plătească 700.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Tiago. Între timp, portughezii au mai scăzut din preţul mijlocaşului.

„Adevărul”: Ce faci Tiago, te întorci la Steaua?

Tiago Gomes: Deocamdată e greu să mă pronunţ asupra a ce se va întâmpla. Depinde foarte mult de cum se va rezolva situaţia mea de aici, din Portugalia. Momentan sunt acasă şi ştiu că pentru a reveni în Româniaeste nevoie ca Steaua să plătească 700.000 de euro pentru mine.

Preşedintele Estrelei a spus că ţi-ar da drumul pe 240.000 de euro...

Da? Habar nu aveam şi nici nu ştiu dacă este adevărat. Eu am avut o discuţie cu el zilele trecute în care îmi spunea că trebuie să obţină cât mai mulţi bani pe mine pentru că situaţia clubului este una foarte proastă şi eu aş putea fi colacul de salvare.

Ce faci în cazul în care Steaua nu plăteşte cât cer cei de la Amadora?

Situaţia nu e tocmai roz.Domnul Argăseală m-a tot sunat şi mi-a spus că se poartă negocieri, însă că îi e greu să mă ia. Acum totul stă la mâna Ligii Portugheze. Ei vor lua o decizie în viitorul apropiat în ceea ce priveşte clubul de care aparţin. Din cauza restanţelor financiare, este foarte posibil ca Estrela să ajungă în eşalonul secund, iar eu am o clauză în contract prin care devin liber în cazul unei retrogradări. Aşa aş putea reveni gratis la Steaua!

Te-ai acomodat în Ghencea?

Pot spune că da, chiar dacă la început mi-a fost mai greu şi au fost şi acele critici ale patronului. În ultima vreme devenisem om de bază şi totul era ok, mă acomodasem tot mai bine. M-a sunat şi domnul Bergodi să îmi spună că mă vrea la echipă şi că se bazează pe mine, lucru care mă determină să îmi doresc să mă întorc la Steaua .

24 de meciuri a jucat Tiago la Steaua în sezonul recent încheiat, fără a reuşi să marcheze vreun gol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite